Tietoa Travelmarketista

Travelmarket.fi on oppaasi matkailuun. Palvelumme toimii samalla tavalla kuin Google, mutta se keskittyy matkailuun liittyviin hakuihin. Vertaamme useiden eri lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja yhdellä haulla. Tavoitteenamme on luoda yleiskatsaus markkinoiden tarjontaan ja löytää edullisimmat lennot helposti ja nopeasti. 

Vertailemme hintoja useiden eri verkkosivustojen välillä. Haku kattaa mm. perinteiset lentoyhtiöt, halpalentoyhtiöt, online-matkatoimistot ja perinteiset matkatoimistot. 

Me kokoamme saatavilla olevista lentohinnoista ja reiteistä yleiskatsauksen, josta sinun on helppo valita sopivat lennot matkaasi varten. Valinnan jälkeen siirrämme sinut suoraan matkan myyvän lentoyhtiön tai matkatoimiston nettisivustolle varauksen tekoa varten. Lentojen varaus ja maksu tapahtuu matkan myyjän sivustolla. 

Travelmarket EI ole matkatoimisto, eikä se myy minkäänlaisia matkajärjestelyjä. 

Kasvatamme jatkuvasti hakuun kuuluvien sivustojen määrää; otamme mielellämme vastaan ehdotuksia uusista sivustoista, jotka mielestäsi tulisi olla mukana haussa.

Hotellihakumme toimii samalla periaatteella kuin lentohaku. Hotellihaku kattaa yli 200.000 hotellia eri puolilta maailmaa. 

Travelmarket A/S:n (julkinen osakeyhtiö) pääkonttori sijaitsee Tanskassa. Henkilökuntaamme kuuluu 28 henkilöä. Teemme parhaamme, että kokemuksesi verkkosivustostamme on positiivinen ja toivomme, että palaat käyttämään matkahakuamme seuraavan kerran, kun aiot varata lentoja tai hotelleja. 

Muistathan: 

Travelmarketin käyttö on ilmaista. 

Matkailualan yritykset maksavat meille korvauksen jokaisesta hakumme kautta heidän verkkosivustolleen päätyneestä vierailijasta.

Travelmarket Suomi
Travelmarketin matkahaku etsii halvimmat lennot ja sinulle sopivimmat hotellit yli 1 000 verkkosivustolta.