Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Travelmarket vertailee matkojen hintoja

Saat yhdellä haulla yleiskuvan lentolippujen ja matkojen tarjonnasta markkinoilla. Vertailet hintoja sivustollamme, mutta ostat matkan eri matkatoimistoilta, et Travelmarketista.

Siksi emme voi henkilökohtaisesti auttaa sinua löytämään matkoja tai matkatoimistoja tai vastata matkoihin liittyviin käytännön kysymyksiin. Annamme kuitenkin alla joitakin ohjeita, jotta tiedät, mitä tehdä.

Usein kysytyt kysymykset

Olen löytänyt matkan, jonka haluaisin ostaa. Mitä teen?
Kun olet löytänyt matkan Travelmarketista, klikkaat eteenpäin matkatoimiston verkkosivustolle, jossa varaat ja maksat matkan verkossa. Et osta matkaa Travelmarketista.

Olen löytänyt ja ostanut matkan verkossa, ja minulla olisi kysyttävää
Saat matkatoimistolta vahvistuksen matkastasi sähköpostitse ja sähköisen matkalipun. Se sisältää matkan myyneen matkatoimiston yhteystiedot. Sinun on otettava yhteyttä tähän matkatoimistoon, jos sinulla on kysyttävää varauksestasi.

Olen löytänyt väärän hinnan Travelmarketista
Travelmarket kerää ja näyttää hinnat yli 1 000 eri matkatoimistolta, ja joissakin harvoissa tapauksissa saamme valitettavasti virheellisiä hintoja matkatoimistoilta.

Jos havaitset virheellisen hinnan, kuulisimme mielellämme sinusta. Virheen tunnistamiseksi ja korjaamiseksi tarvitsemme tarkat tiedot matkasta, lähtö- ja paluulentoasemista, matkustuspäivämääristä, matkanjärjestäjän nimen ja tietenkin kuvauksen itse virheestä. Kirjoita meille osoitteeseen info@travelmarket.com.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on muita kysymyksiä – tai haluat muuten ottaa meihin yhteyttä, voit aina kirjoittaa meille.

Kirjoita meille sähköpostiosoitteeseen: info@travelmarket.com.