Medialle

Travelmarketin käyttöehdot

Travelmarketin käyttöehdot

Travelmarket.fi (me, meidän, meillä, meille, meihin) on riippumaton matkailun hintavertailusivusto. Tarkoituksenamme on auttaa kuluttajia löytämään edullisia matkoja vertailemalla useiden eri matkatoimistojen hintoja.

Travelmarket.fi EI ole matkatoimisto emmekä myy lentolippuja tai muita matkoja. Saamme hinnat matkatoimistoilta ja näytämme ne kuluttajille, jotka siirtyvät matkatoimistojen verkkosivuille suorittaakseen varauksen ja maksaakseen sen.

Travelmarket.fi:n omistaa vuonna 1995 perustettu tanskalainen osakeyhtiö Travelmarket A/S. CVR-numeromme (y-tunnus) on 25 92 33 24. Toimipaikkamme sijaitsee Vejlessä osoitteessa Nørregade 71-77, 7100 Vejle. Sähköposti: info@travelmarket.com

Travelmarket A/S:n matkapalveluja koskevat säännöt ja ehdot

Käyttämällä hintavertailusivustoamme, lukemalla artikkelejamme tai muulla tavoin käyttämällä Travelmarketia hyväksyt nämä ehdot.

Ehdot koskevat Travelmarket A/S:n verkkosivustoja ja Travelmarket A/S:n sovelluksia.

Käyttämällä Travelmarket A/S:n palveluita hyväksyt myös tietosuojakäytäntömme.

Olemme pyrkineet kaikin tavoin varmistamaan, että tällä verkkosivustolla olevat tiedot ovat mahdollisimman tarkkoja. Emme ota vastuuta mistään menetyksistä, vahingoista tai seurauksista, jotka johtuvat tämän verkkosivuston tietojen käytöstä. Suosittelemme, että tarkistat aina tärkeät tiedot ennen niiden käyttöä.

Tietoa palveluistamme

Käyttäjänä sinulla on oikeus käyttää Travelmarketin palveluita kaikkiin sellaisiin tarkoituksiin, jotka eivät ole millään tavoin sovellettavan lain vastaisia tai jotka eivät voi olla vahingollisia Travelmarket A/S:lle.

Hintavertailupalvelut

Hintavertailupalveluidemme avulla haluamme antaa käyttäjillemme parhaan mahdollisen yleiskuvan matkamarkkinoista. Hintavertailupalvelumme ovat saatavilla verkkosivuillamme ja sovelluksissamme.

Teemme parhaamme löytääksemme parhaat, halvimmat ja ajantasaiset hinnat käyttäjillemme.

Matkailutuotteet (lentojen, lomien, hotellien jne. hinnat) ovat riippumattomien matkatoimistojen tarjoamia, emmekä voi vaikuttaa siihen, mitä näiden yhtiöiden verkkosivustoilla tapahtuu tai mitä näiden yhtiöiden kanssa käytävässä vuoropuhelussa tapahtuu. Emme siis ole vastuussa matkatoimistojen kanssa tehdyistä liiketoimista.

Kehotamme käyttäjiämme tarkistamaan matkan ja hinnan perusteellisesti matkanjärjestäjältä ennen varauksen tekemistä.

Travelmarket ei ole vastuussa hintavertailupalvelumme hinnoista ja matkatiedoista, jotka voivat olla puutteellisia tai virheellisiä.

Travelmarket A/S ei vastaa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka voivat aiheutua Travelmarketista löydetyistä ja toiselta matkatoimistolta ostetuista matkoista. Tutustu yksittäisen matkanjärjestäjän omiin sääntöihin ja ehtoihin.

Artikkelit, matkaoppaat ja muut tekstit

Travelmarketista löydät lukuisia artikkeleita, matkaoppaita, oppaita nähtävyyksistä ja muita tekstejä, jotka kaikki on kirjoitettu tarjoamaan lukijalle parasta mahdollista tietoa artikkelin aiheesta.

Olemme tehneet parhaamme tarkistaaksemme tekstien sisältämät tiedot, mutta emme ota vastuuta mistään menetyksistä, vahingoista tai seurauksista, jotka johtuvat tekstien lukemisesta.

Kehotamme käyttäjiämme tarkistamaan tiedot kahteen kertaan ja noudattamaan aina asianmukaista huolellisuutta. Sekä matkaa ostettaessa että matkan aikana

Muiden yritysten mainokset

Saatat huomata, että meillä voi olla mainoksia eri yrityksiltä. Teemme parhaamme sisällyttääksemme vain asiaankuuluvia ja hyvämaineisia mainostajia, mutta mainostajat ovat yksin vastuussa mainosten sisällöstä.

Tekijänoikeuslaki

Kaikki Travelmarket A/S:n materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Tekijänoikeus on joko Travelmarket A/S:llä tai ulkopuolisilla tekijöillä.

Et saa kopioida mitään Travelmarketin tekstiä, kuvia, muuta sisältöä tai lähdekoodia ilman Travelmarket A/S:n tai tekijänoikeuksien haltijoiden kirjallista lupaa. Jos rikot näitä ohjeita, me tai tekijänoikeuksien haltijat pidättävät itsellään oikeuden nostaa syytteen sinua vastaan sovellettavan Tanskan lain mukaisesti.

Kunnioitamme tietenkin itsekin tekijänoikeuksia, joten jos uskot, että Travelmarket on loukannut jotain oikeuksiasi, kirjoita meille osoitteeseen info@travelmarket.com.

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Travelmarket A/S:n palveluiden käyttöehdoista, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Voit kirjoittaa meille osoitteeseen info@travelmarket.com tai kirjoittaa kirjeen meille seuraavaan osoitteeseen: Travelmarket A/S, Nørregade 77, 7100 Vejle, Danmark.

Päivitetty 27/3-2023