Löydä halvat lennot

Kohteesta
Kohde
Meno
 
Paluu
 
Kohteesta
Kohde
Meno
 
 
 
 
 
Lisää reitti
Matkustajat
1 aikuinen
Aikuiset
-
Lapset
-
Lapsen ikä 1
-
Lapsen ikä 2
-
Lapsen ikä 3
-
Lapsen ikä 4
-
Lapsen ikä 5
-
Lapsen ikä 6
-
Lapsen ikä 7
-
Lapsen ikä 8
-
Lapsen ikä 9
-
Hae
Rejsetype:Paluu
  • Paluu
  • Meno
  • Useita kohteita
Matkustajatyyppi:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class
Hae ja vertaa lentohintoja yli 1000 verkkosivulta ja löydä halvimmat ja sopivimmat lentoliput yhdellä haulla.

Halvat lennot

Halvat lennot

Olet tullut oikeaan paikkaan jos etsit halpoja lentoja. Olemme erikoistuneet löytämään markkinoiden halvimmat lennot yhdistämällä yli 800 halpalentoyhtiön, perinteisen lentoyhtiön ja matkatoimiston tarjonnan voidaksemme näyttää mistä halvimmat lennot voi löytää.

Voit etsiä yhdensuuntaisia lentolippuja, meno-paluulippuja tai useamman pysähdyksen lentolippuja. Yhdensuuntaista lentolippua kannattaa käyttää silloin, kun et tiedä koska tai miten aiot palata matkaltasi. Meno-paluulennot on tavallisin lentohaku, koska useimmat ulkomaille matkustavista palaavat samalle lentokentälle, josta matkalle lähdettiin.

Usean pysähdyksen lentohaku on sellainen, jossa lähdetään esim. Helsingistä Los Angelesiin, josta matkaa jatketaan New Yorkiin jne. Voit tehdä jopa kuuden erillisen lennon haun yhdellä haulla. Usean pysähdyksen haku on käyttökelpoinen silloin, kun matkustaja haluaa kokea paljon yhdellä matkalla tai jos työmatkalla täytyy käydä useissa kaupungeissa.

Lentohakumoottorissamme on joitain ainutlaatuisia toimintoja, kuten esim. "lisämaksulaskuri", joka näyttää sinulle lentolipun todellisen hinnan, kun hintaan on lisätty lentoyhtiöiden veloittamat lisämaksut. Erityisesti halpalentoyhtiöillä on tapana lisätä lentolipun hintaan erilaisia lisämaksuja.

Hakutulos muuttuu erityisesti sellaisilla reiteillä, joissa on mukana esim. Norwegian tai Ryanair, koska niiden kohdalla lisämaksut sisältävä hinta saattaa nousta jopa korkeammaksi kuin sellaisilla lentoyhtiöillä, joilla lisämaksuja ei lisätä lipun hintaan.

Lentohakumoottorimme sisältää kaikkien lentoyhtiöiden lentotiedot ja hinnat maailman kaikilla lentokentillä. Sen vuoksi voit hakea lentohintoja muualtakin maailmasta kuin vain lähtökentiltä Suomessa.

Toinen hyödyllinen toiminto on "hinta-agentti", joka tarkastaa hinnat haluamallasi reitillä. Hinta-agentti ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun haluamallesi reitille on löytynyt halvempi lentohinta kuin alun perin ilmoittamasi hinta. Jos etsit lentoja esim. kuukauden päähän, voi olla että halvempia hintoja tulee vielä myyntiin. Toisin sanoen hinta-agentti on tapa löytää halvempia lentoja juuri siihen kohteeseen, johon haluat mennä.

Hakutulosten yläpuolelta lisämaksulaskurin vierestä löydät hintakalenterin, jonka avulla voit selvittää löytyisikö vaihtoehtoisina matkustuspäivinä edullisempia lentoja. Lentohintoihin vaikuttaa niin moni eri asia, että aina ei löydy loogista tapaa selvittää minä päivänä olisi halvinta matkustaa. Hintakalenteri on sen vuoksi erittäin helppo tapa saada yleiskatsaus siitä minä päivänä lentolippusi voisi saada halvemmalla hinnalla. Jos voit sopia vapaapäivän töistä niin voit käyttää rahat johonkin mukavampaa kuin lentolipun ostoon. Varsinkin jos saat aivan samat palvelut halvemmalla pelkästään valitsemalla toisen matkustusajankohdan.

Halvat lennot houkuttelevat monia ja erityisesti halpalentoyhtiöiden todella halvat lennot. Muista kuitenkin käyttää lisämaksulaskuria että välttyisit ikäviltä yllätyksiltä ja kun löydät halvat lennot voit lähettää hakutuloksesta tiedon matkakumppanillesi klikkaamalla "kerro kaverille". Siten voit lähettää tiedot helposti sähköpostilla.

Travelmarket.fi toivottaa onnea halpojen lentojen etsintään.
Travelmarket Suomi
Travelmarketin matkahaku etsii halvimmat lennot ja sinulle sopivimmat hotellit yli 1 000 verkkosivustolta.