Kaupunkilomat

Kaupunkilomat

Näin löydät halvan kaupunkiloman

Tiedäthän sen kaihertavan tunteen, kun reissukaipuu nostaa päätään? Mielesi harhailee työn ääreltä huolettomiin lomapäiviin, mutta kesäloma on vielä kaukana.
Mikä siis neuvoksi? Ratkaisu voisi olla lyhyt kaupunkiloma, eikä sen onneksi tarvitse olla kallis.
Lennot moniin Euroopan suurkaupunkeihin ovat halpoja, ja monessa kohteessa oleskelu on halvempaa kuin Suomessa.

Tower Bridge London

1. Pakettimatka voi olla hyvä idea

Yllä olevasta hakukentästä voit etsiä pakettimatkoja moniin eri kaupunkeihin. Pakettimatka on helppo ja kätevä tapa kokea kaupunkiloma. Kun olet tehnyt haun, voit lajitella hakutulokset hotellien tähtiluokitusten, eri kaupunkien, eri matkatoimistojen ja monen muun kriteerin mukaan.
Jos et etsi mitään tiettyä kohdetta, löydät hakutuloksista runsaasti hyviä ideoita edullisista kaupunkilomista.

2. Halpoja kaupunkeja lomailla

Lentolipun hinta on usein vain pieni osa koko matkabudjetista. Hotellit, aktiviteetit ja ravintolat maksavat lähes aina enemmän kuin itse lentolippu. Jos haluat halvan kaupunkiloman, sinun PITÄISI tarkastella itse matkakohteen kuluja. Itä-Eurooppa on usein hyvä ja halpa valinta, kun haluat valita edullisen lomakohteen.

3. Halvat lennot kaupunkilomalle

Joskus voit säästää rahaa ostamalla lentoliput ja hotellin erikseen. Halvat lennot -osiossa voit etsiä hintoja monilta eri lentoyhtiöiltä ja matkatoimistoilta. Aloita lentolippujen haku klikkaamalla valikosta ”Lennot”.

4. Hyviä säästövinkkejä lentolippuihin

Samalta sivulta, jossa voit etsiä lentoja, löydät myös vinkkejä siitä, miten voit säästää rahaa lentohinnoissa. Klikkaamalla valikosta ”Lennot” ja vierittämällä sivua alaspäin voit lukea lisää näistä 6 vinkistä, joiden avulla löydät halvat lennot kaupunkilomallesi.

* Varaa lennot hyvissä ajoin etukäteen
* Lennä silloin, kun muut eivät lennä
* Vertaile eri lähtökenttiä palvelussamme
* Harkitse eri kohdelentoasemia matkallesi
* Jousta lähtöaikojen suhteen
* Aseta hintavahti ja seuraa hintakehitystä