Tietoa Travelmarketista

Tietoa Travelmarketista

Travelmarket.fi on riippumaton matkojen hintavertailusivusto.

Tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään paras matka edullisimpaan hintaan.
Teemme tämän vertailemalla yli 1 000 matkatoimiston hintoja. Vertailemme lentolippujen, lomamatkojen, äkkilähtöjen ja kaupunkilomien hintoja.

Travelmarket.fi EI ole matkatoimisto, emmekä myy lentolippuja emmekä lomamatkoja. Löydät matkan Travelmarket.fi:stä, ja sinut ohjataan edelleen matkatoimiston sivustolle, missä ostat matkasi.

Lupaamme näyttää aina halvimman hinnan

Näytämme AINA halvimmat matkat ja lennot ylimpänä hakutuloksissa. Matkatoimisto EI voi maksaa saadakseen paremman sijoituksen hakutuloksissamme.

Emme KOSKAAN lisää maksuja tai muita ylimääräisiä kuluja lentoyhtiöiltä ja matkatoimistoilta saamiimme hintoihin.

Emme KOSKAAN nosta hintoja hakutuloksissamme evästeiden tai muun teknologian avulla. Tavoitteenamme on näyttää sinulle aina halvin hinta.

Meitä on turvallista käyttää

Travelmarket perustettiin vuonna 1996 Tanskassa, ja se oli silloin maailman ensimmäinen matkahakukone. Olemme 100-prosenttisesti tanskalaisomistuksessa ja pääkonttorimme sijaitsee Vejlessä, Tanskassa.

Vuonna 2018 saimme Tanskan kuluttajajärjestö TÆNK:n suosituksen. Toimitusjohtajamme Ole Stouby on yksi Tanskan ensimmäisistä matkailuasiantuntijoista, ja häntä siteerataan usein tanskalaisissa tiedotusvälineissä.

Kun vertaat lentojen hintoja Travelmarket.fi-sivustolla, vältyt valematkatoimistojen huijauksilta. Valitsemme ja hyväksymme yksitellen jokaisen matkatoimiston, joka pääsee mukaan hintavertailuumme.

Tämä antaa sinulle lisäturvaa, kun etsit seuraavaa matkaasi.

Käyttömme on ilmaista

Travelmarket vertailee lomamatkojen, lentojen, äkkilähtöjen ja kaupunkilomien hintoja.

Käymme markkinoiden tarjonnan läpi puolestasi, ja lähetämme sinut matkanjärjestäjän verkkosivustolle, jossa voit varata ja maksaa lomasi.

Ansaitsemme rahaa matkatoimistoilta klikkausta tai varausta kohden, ja ansaitsemme myös rahaa bannerimainoksista. Mutta tämä EI tietenkään tee matkustamisesta yhtään kalliimpaa.

On itse asiassa joitakin lentoyhtiöitä, joilta emme ansaitse rahaa, mutta olemme päättäneet sisällyttää ne hakutuloksiimme. Teemme näin, jotta voit olla varma, että löydät markkinoiden halvimmat lennot!

Lisäksi hintavertailusivustomme käyttö on täysin ilmaista.

Haluatko tietää lisää?

Jos haluat lisätietoja Travelmarketista, voit aina ottaa yhteyttä meihin. Kirjoita meille osoitteeseen: info@travelmarket.com

Poistetut sivut