Käyttöehdot

Käyttämällä sivustoa ilmaiset, että olet lukenut ja ymmärtänyt käyttöehdot ja että suostut näihin ehtoihin. 

Suosittelemme, että luet käyttöehdot ennen kuin käytät verkkosivustoamme tai hankit mitään aineistoa, tietoa, tuotteita tai palveluita verkkosivustoltamme tai sen kautta. Vierailemalla sivustollamme tai hankkimalla sen kautta mitään sisältöä, tietoa, aineistoa, tuotteita tai palveluita, suostut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Jos et hyväksy ehtoja, älä käytä palvelua. 

Otamme mielellämme vastaan kaikenlaista palautetta ja kysymyksiä palvelumme käyttäjiltä. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse tse@travelmarket.com

Täällä voit muuttaa evästeitäsi asetukset päälle Travelmarket

Lähetetyt sähköpostit ovat lähettäjän, ei Travelmarketin, vastuulla. 

Huomaa, että Travelmarket EI myy minkäänlaisia matkajärjestelyjä eikä matkalippuja. Palvelumme on matkahaku, jonka kautta tarjoamme käyttäjälle linkkejä matkailualan yritysten verkkosivustoille. 

Palvelumme on ilmainen ja sen käyttö tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla. 

- Travelmarket ei ole vastuussa mistään menetyksistä, kustannuksista tai vaurioista, jotka johtuvat palvelumme käytöstä. 

- Travelmarket ei takaa, että verkkosivustollamme näytetyt tiedot, ajat ja hinnat ovat 100 % päivitettyjä tai oikeita. 

- Tarjoamme linkkejä monille eri verkkosivustoille, mutta Travelmarket ei ole vastuussa näiden verkkosivustojen sisällöstä tai palveluista. Travelmarket ei myöskään ole vastuussa näiden verkkosivustojen kautta ostetuista matkajärjestelyistä. Käyttäjän vastuulla on tarkastaa matkayhtiöiden verkkosivustojen käyttöehdot matkajärjestelyjä niiltä ostettaessa.

- Travelmarketia ei voida laittaa vastuuseen niiden matkayhtiöiden yksityisyyssuojasta, joiden verkkosivustoille käyttäjä siirtyy Travelmarketin verkkosivuston kautta. Käyttäjän tulee aina lukea matkayhtiön yksityisyyssuoja. 

- Travelmarket pidättää oikeuden muuttaa käyttöehtoja ilman erillistä ilmoitusta; kaikki muutokset, päivitykset ja korjaukset näkyvät tällä sivulla.

Travelmarket on tanskalainen yhtiö ja sen palveluihin liittyvät ehdot määrää Tanskan laki. Kaikki erimielisyydet ja kiistat, jotka viedään oikeuteen, käsitellään tuomioistuimessa Tanskan Vejlessä. 

Palvelinalustamme sijaitsee Tanskassa. Olemme käyttöpalveluissa (hosting) Microsoft Certified Partner.

Travelmarket Suomi
Travelmarketin matkahaku etsii halvimmat lennot ja sinulle sopivimmat hotellit yli 1 000 verkkosivustolta.