Medialle

LEHDISTÖTIEDOTE - 4 Hel 2016

Ennätyshalpoja lentomatkoja vuonna 2016

Vuosi 2016 tuo mukanaan hyviä uutisia kaukomatkasta haaveileville. Suomen lentohintaindeksin uusimman hintaseurantaraportin mukaan lentojen hinnat ovat ennätysmäisen alhaiset jo alkuvuodesta.
Lue lisää
LEHDISTÖTIEDOTE - 10 Mar 2015

Ennätyshalpoja lentomatkoja kaukoreiteillä

Kaukoreittien hintasodassa ei ole näkyvissä laantumisen merkkejä. Hinnat ovat olleet vapaassa pudotuksessa jo viimeiset pari vuotta ja nyt vuonna 2015 ne ovat ennätysalhaalla. Lentoyhtiöt kamppailevat asiakkaista suosituimmissa kohteissa ja se tarkoittaa halvempia lentohintoja matkustajille. Kaiken lisäksi lentoliikenteen asiantuntijat ennakoivat lentohintojen jatkavan laskuaan vuonna 2016.
Lue lisää
LEHDISTÖTIEDOTE - 7 Mar 2014

Euroopan suurkaupungit ennätyshalvalla

Syksyn talousuutiset tuntuvat lamauttaneen monen muun asian lisäksi lentojen kysynnän. Erityisesti kovin kilpailluilla Euroopan reiteillä hinnat ovat laskeneet entisestään.
Lue lisää
LEHDISTÖTIEDOTE - 20 Elo 2014

Lentolippujen hinnat vapaassa pudotuksessa

Lentolippujen hinnat ovat todellisessa vapaapudotuksessa loppuvuoden aikana. Nykyinen tilanne on seurausta ylikapasiteetista ja heikosta kysynnästä. Tämä käy ilmi Suomen Lentohintaindeksistä.
Lue lisää
LEHDISTÖTIEDOTE - 29 Hei 2014

Edullisia kaukolentoja korkeasesongin aikana

Lentoyhtiöt ovat laskeneet hintoja korkeasesongin aikana. Tämä koskee erityisesti kaukoreittien lentohintoja maakuntakentiltä lähdettäessä.
Lue lisää
LEHDISTÖTIEDOTE - 30 Kes 2014

Ulkomaalaiset lentoyhtiöt johtavat hintakilpailua Suomessa

Ulkomaalaiset lentoyhtiöt ovat ottaneet ohjakset reittilentojen hinnoittelussa Suomen markkinoilla. Tuore hintatarkastelu osoittaa, että hinnanlasku näkyy selvästi kesäkuukausina.
Lue lisää
LEHDISTÖTIEDOTE - 26 Tou 2014

Hintashokki: lentohinnat lähes 25% viime vuotta halvempia

Alkukesän lentohinnat ovat saavuttaneet uuden pohjatason aikaisempiin vuosiin verrattuna. Reittilennot Euroopan kohteisiin ovat lähes 25 prosenttia halvempia kuin samaan aikaan viime vuonna.
Lue lisää
LEHDISTÖTIEDOTE - 28 Huh 2014

Malaysia Airlines polkee lentohintoja Suomessa

Lentohinnat Bangkokiin ovat nyt pohjalukemissa. Thaimaan pääkaupunkiin pääsee nyt 529 eurolla, mikä on 25 prosenttia halvempi hinta kuin vuosi sitten.
Lue lisää
LEHDISTÖTIEDOTE - 1 Huh 2014

Helsingistä on yhä halvempaa matkustaa ulkomaille

Vaikka Ryanair ei ole vielä päättänyt tuleeko Helsinki-Vantaasta yhtiön seuraava halpalentokenttä, ovat lentohinnat pudonnet kahden viime vuoden aikana keskimäärin 8 prosenttia.
Lue lisää
LEHDISTÖTIEDOTE - 3 Maa 2014

Prahasta voi tulla kevään hittikohde

Lentoliput Prahaan ovat nyt 35% halvempia kuin vuosi sitten. Monet suomalaiset suuntaavatkin Tsekkien pääkaupunkiin nauttimaan kevään ensi tunnelmista.
Lue lisää
1 -  10    40
Travelmarket Suomi
Travelmarketin matkahaku etsii halvimmat lennot ja sinulle sopivimmat hotellit yli 1 000 verkkosivustolta.