Halvat lennot Barcelona

Halvat lennot Barcelona

Lähtöpaikka
Kohde
Meno
 
Paluu
 
Lähtöpaikka
Kohde
Meno
 
 
 
 
 
Lisää reitti
Matkustajat
1 aikuinen
Aikuiset
-
Lapset
-
Lapsen ikä 1
-
Lapsen ikä 2
-
Lapsen ikä 3
-
Lapsen ikä 4
-
Lapsen ikä 5
-
Lapsen ikä 6
-
Lapsen ikä 7
-
Lapsen ikä 8
-
Lapsen ikä 9
-
Hae
Matkatyyppi:Menopaluu
  • Menopaluu
  • Yksi suunta
  • Useita kohteita
Matkustusluokka:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Halvat lennot Barcelona

Käyttäjämme ovat löytäneet hinnat viimeisen 7 päivän aikana, ja ne ovat saattaneet muuttua.
25. maalis 30. maalis
TMP
BCN
BCN
TMP
AirBaltic Vueling Airlines 1 lopettaa
Vueling Airlines AirBaltic 1 lopettaa
Alkaen 402€ Valitse

Halvat lennot Barcelonaan

Kun haluat varata lennot Barcelonaan, käy osoitteessa travelmarket.fi. Matkahakumme löytää aina halvimmat lennot Barcelonaan ja se tekee pikavisiitin lämpimämmän ilmaston Etelä-Eurooppaan erityisen houkuttelevaksi.

Ota poika- tai tyttöystävääsi kädestä ja lähtekää viehättävään suurkaupunkiin Kataloniassa. Luvassa on elinikäinen kokemus, olipa sitten kyseessä viikonloppu tai pidempi oleskelu Barcelonassa. Edulliset lennot Barcelonaan tekevät useimmille mahdolliseksi ottaa pari päivää vapaata, joten kokeile matkahakuamme.

Barcelona on kaupunki, jossa on kaikkea: suuria bulevardeja, shoppailua, kulttuuria, historiaa, aurinkoa ja rantaa. Jos tämä on ensimmäinen kerta kaupungissa, suosittelemme vilkasta kävelykatua Las Ramblas, josta löytyy matkamuistoja, katusoittajia ja pieniä kahviloita. Sen lisäksi kannattaa tutustua arkkitehtuuriin, josta kaupunki on kuuluisa. Käy katsomassa tunnettua La Sagrada Familia -kirkkoa, jonka nimi tarkoittaa pyhää perhettä. Peräti kahdeksan tornia kattavan kirkon suunnitteli Barcelonan kuuluisin arkkitehti Gaudi. Mutta vaikka kirkkoa alettiin rakentaa yli 120 vuotta sitten, se ei ole vieläkään valmis. On sanottu, että kirkko valmistuu 20 vuodessa, mutta kirkkoa voi ihailla jo nyt. Toinen käymisen arvoinen Barcelonan arkkitehtuurikohde on maaginen Parc Güell, joka on Gaudin suunnittelema puisto, josta on näkymät koko Barcelonaan.

Kun haet lentoja Barcelonaan, voi olla hyvä idea suunnitella matkapäivät jalkapallopelien mukaisesti. Espanjalaiset ovat hyvin kiihkeitä jalkapallon ystäviä, joten jalkapallopelissä käyminen on mieleenpainuva kokemus. Löydät Barcelonasta myös useimpien himoitsemat ostoskadut. Erityisen hyviä ostoksia ovat tyylikkäät vaatteet, joita et löydä kotimaasta, joten kannattaa varata halvat lennot Barcelonaan ja ostaa isompi vaatekaappi.

Kohtaat Barcelonassa myös herkullisen Välimeren tunnelman, joten jos etsit aurinkoa ja rentouttavaa lomaa, löydät sen Barcelonasta. Vietä päivä tai kaksi rannalla ja rentoudu.

Travelmarket toivottaa hyvää matkaa!

Muita suosittuja lentokenttiä maassa Espanja

Suosittuja matkakohteita paikassa Etelä-Eurooppa