Find en billig flybillet til Nice

Halvat lennot Nizza

Kohteesta
Kohde
Meno
 
Paluu
 
Matkustajat
1 aikuinen
Aikuiset
-
Lapset
-
Lapsen ikä 1
-
Lapsen ikä 2
-
Lapsen ikä 3
-
Lapsen ikä 4
-
Lapsen ikä 5
-
Lapsen ikä 6
-
Lapsen ikä 7
-
Lapsen ikä 8
-
Lapsen ikä 9
-
Søg
Rejsetype:Paluu
  • Paluu
  • Meno
Matkustajatyyppi:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Halvat lennot Nizzaan

On hienoa matkustaa Nizzaan. Varaa halvat lennot Nizzaan jo nyt. Löydät nimittäin halvimmat lennot Nizzaan hakukoneestamme. Olemme koonneet kaikki parhaat tarjoukset yhteen paikkaan.

Nizza on matkailjoiden suosima kaupunki Etelä-Ranskassa. Se johtuu pääasiassa miellyttävästä ilmastosta ja kaupungin edullisesta sijainnista Välimeren rannalla. Jos olet kyllästynyt Suomen kesäsäähän ja haluat kokea taivaansininen meren, niin varaa lennot Nizzaan nyt.

Kaupungilla on paljon tarjottavaa auringon, herkullisen ruoan ja viinin lisäksi. Monet haluavat viettää päivän aurinkotuolissa rannalla, mutta jos haluat uusia kokemuksia, on suositeltavaa tutustua kaupunkiin. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kävely pitkin Promenade des Anglaisia? Tai vierailu Chagall tai Matisse -museoihin? Nizzassa on se kaikki ja vielä vähän enemmän. Kaupunkia kutsutaan hyvästä syystä Rivieran kuningattareksi, se itse onkin Côte d'Azurin ydin: trendikäs, aurinkoinen ja shoppailun mekka.

Kaipaatko todelliseen Välimeren tunnelmaan? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua vanhaan kaupunkiin, ihastella pastellinvärisiä taloja tai kukkaloistoa Saleyan kukkamarkkinoilla, jonne kannattaa tulla aikaisin aamulla, ennen kuin tuotteet ovat käyneet kaupaksi. Jos sinulla on aikaa, kannattaa käydä hajuvesikaupunki Grassessa, joka sijaitsee aivan Nizzan ulkopuolella. Grasse oli hajuvesien tuotannon keskus Ranskassa 1700- ja 1800-luvuilla, jolloin porvariston piti käyttää tuoksuvaa vettä suurten peruukkien vuoksi. 1800-luvulla kaupunkiin rakennettiin useita hajuvesitehtaita, joista edelleen on toiminnassa kolme tehdasta. Joten varaa tutustumiskäynti ja opi kuinka hajuvettä tehdään.

Kun varaat lennot Nizzaan on hyvä tietää etukäteen, kuinka paljon aikaa haluat viettää kaupungissa. Olisiko se vain pari päivää? Vai ehkäpä viikon loma? Jos sinulla on enemmän aikaa, suosittelemme käyntiä Cannes’issa ja Monacossa, jotka molemmat sijaitsevat noin tunnin ajomatkan päässä Nizzasta.

Jos aiot tilata halpoja lentoja Nizzaan, niin se on nyt helppoa. Nizzassa on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että matkasta tulee varmasti antoisa.

Travelmarket toivottaa hyvää lomaa!

Muita suosittuja lentokenttiä maassa Ranska

Travelmarket Suomi
Travelmarketin matkahaku etsii halvimmat lennot ja sinulle sopivimmat hotellit yli 1 000 verkkosivustolta.