Halvat lennot Helsinki

Halvat lennot Helsinki

Lähtöpaikka
Kohde
Meno
 
Paluu
 
Lähtöpaikka
Kohde
Meno
 
 
 
 
 
Lisää reitti
Matkustajat
1 aikuinen
Aikuiset
-
Lapset
-
Lapsen ikä 1
-
Lapsen ikä 2
-
Lapsen ikä 3
-
Lapsen ikä 4
-
Lapsen ikä 5
-
Lapsen ikä 6
-
Lapsen ikä 7
-
Lapsen ikä 8
-
Lapsen ikä 9
-
Hae
Matkatyyppi:Menopaluu
  • Menopaluu
  • Yksi suunta
  • Useita kohteita
Matkustusluokka:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Halvat lennot Helsinkiin

Oletko menossa Helsinkiin? Onko edullisten lentojen löytäminen mielestäsi vaikeaa? Olemme tutkineet markkinat sinun puolestasi, joten löydät halvimmat lennot helposti matkahaustamme. Vertailemme lentohintoja 800 eri matkailusivustolta, jotta sinun olisi helppo varata lentoliput itse.

Kaupunkilomalle lähdetään usein suurkaupunkeihin, kuten Pariisiin, Lontooseen tai Roomaan, mutta kotoisalla Helsingillä on myös paljon tarjottavaa. Kulttuurielämyksiä, katuvilinää, ylellisiä ostosmahdollisuuksia, kahviloita ja wellness –palveluita, Helsinki pystyy vastaamaan matkailijoiden vaatimuksiin. Kaupunki tarjoaa runsaasti estetiikkaa, upeaa arkkitehtuuria ja trendikästä designea, josta syystä Helsinki äänestettiin maailman design –pääkaupungiksi vuodelle 2012. Haluatko myös sinä kokea maailman design -pääkaupungin? Varaa siis lentoliput Helsinkiin nyt.

Suosittelemme opastettua design-kaupunkikiertoajelua, jossa kuulet lisää suomalaisesta muotoilusta ja arkkitehtuurista. Muita mielenkiintoisia nähtävyyksiä kaupungissa ovat 1700-luvulla rakennettu vaikuttava Suomenlinna, jonne pääsee lautalla Kauppatorilta sekä Temppeliaukion kirkko. Kirkossa on loistava akustiikka ja siellä järjestetään usein konsertteja. Temppeliaukion kirkko on myös hyvä esimerkki suomalaisesta arkkitehtuurista parhaimmillaan.

Helsingissä pääsee nauttimaan myös kulinarismista, sillä kaupungissa on ravintoloita joka lähtöön. Kauppatori ja vanha kauppahalli tarjoavat elämyksiä kaikille aisteille, torikahvit ja possumunkki on hyvä tauon paikka.

Suurkaupunki ja lapset eivät välttämättä kuulosta hyvältä yhdistelmältä, mutta Helsinki on itse asiassa hyvin lapsiystävällinen kaupunki ja tekemistä löytyy monenlaista. Kaupungin monet leikkipuistot tarjoavat ilmaista huvia lapsiperheille ja Linnanmäki, Sea Life ja Korkeasaari ovat suosituimpia maksullisia käyntikohteita.

Joten seuraavan kerran kun suunnitelet perheellesi kaupunkilomaa, kokeile jotain uutta ja varaa lennot Helsinkiin. Olemme koonneet matkahakuumme markkinoiden koko lentotarjonnan ja tarjolla on paljon halpoja lentoja Helsinkiin.

Travelmarket toivottaa hyvää matkaa!

Muita suosittuja lentokenttiä maassa Suomi